Vrådal vs Vancouver

Publiseringsdato: Feb 28, 2010 5:54:0 PM

Mens Snorre rapporterer fra Vancouver har noen av oss i ruter 7 valgt eksotiske Vrådal som base den nærmeste uken. Bilder av knall og fall forventes å være tilgjengelig i massevis i dagene fremover. Innledningen tyder iallefall på det. Den ene bilen i følget klarte å kræsje, ikke en gang, men to ganger på vei fra Kristiansand. Den ene gangen attpåtil med en danske. Nesten som i skiløypa altså. Første gang var det bare en speile som røyk men nå lyser visstnok det som er av varsellamper i bilen og Falken er på vei for å hente den.

Inger Lene handlet mat så dermed måtte vi ha tilhenger på slep, men for en gangs skyld kan det hende vi trenger all maten. Det er 11 senger på hytta og i skrivende stund kan jeg telle 17 stykker her med stort og smått. Blir som med ruter 7 open der jeg tror vi må spille bridge på plenen utenfor for å få plass til alle som vil komme til slutt.

Vi har dekning på mobilen her oppe så når ikke vi er på ski har vi planer om å ringe noen bridgespillere og lokke dem til Kristiansand i juni.

Dere ruter 7ere der hjemme må ha en riktig så trivelig uke og ikke glem km og ruternålturneringen i mars......

Bildene er fra tilsvarende tur i fjor. En skjeggete og lite moteriktig versjon av undertegnede(akkurat som i år) og Atle og Inger Lene som tar seg riktig så godt ut med ski på bena. Når de står stille vel og merke.

Ruter 7 sidene skal oppdateres og fornyes hver dag fremover så følg med og send gjerne inn spill og annet stoff dere vil ha publisert.