Min hyllest til dere

Publiseringsdato: Jun 21, 2010 8:53:15 PM

spalten ukens spill på k-medlem og ruter 7'er Anette. Snorre kalte det en once-in-a-lifetime-turnering på sine sider. Allerede søndag morgen får jeg mail fra Boye med spørsmål fordi han skal vie lederen i neste bin på ruter 7 open. Artikkel fra Snorre kommer også der. Karl Olav Hansen gir ros slik bare en mann med et stort hjerte kan gjøre.

Alt dette bærer vitnesbyrd om noe stort. I innbydelsen jeg skrev i februar sto det blant annet at dette var en turnering der nybegynneren kunne bli kjent med bridgefamilien. Det var det vi var i helgen. En eneste stor bridgefamilie. Når en slik turnering kan bidra til å viske ut skillet mellom nye og rutinerte spillere så kan det få positive konsekvenser for bridgen ellers i Norge. Frykten for å ikke være god nok til å spille turneringer forsvinner. Når du har spilt med Boye, Odin, Kaninen, Paula, Svinet, Tonje, Marianne, Gjermund eller en av de andre som stilte opp. Ja da er du ikke lenger redd for å spille mot dem. Det råder optimisme med tanke på fremtiden i bridgenorge. Det så vi ikke minst på tinget på Hell. Kanskje kan ruter 7 open inspirer nye ildsjeler til å jobbe for bridgen.

Neste år ser det ut til at vi må legge turneringen samme helg som lagfinalen. Senere i juni er det storefjell og åpent EM som vi ikke kan kræsje med. Hovedturneringen blir 4. juni og vi lover dere å gjenta det som var bra og komme med noe fantastisk, morsomt og overraskende i tillegg. Vi har aldri arrangert noen stor bridgeturnering før og har lært en masse.

Jeg har etterhvert blitt litt kjent for store vyer og ord. Det har jeg slettes ikke tenkt å slutte med. Nå skal vi først delta på studiestartfestivalen på UiA, så er det elverafting og ruter 7 grand prix i gokart. Deretter skal vi ha 60 stykker på nybegynnerkurs siste helgen i september. Innimellom skal vi snekre sammen opplegget for ruter 7 open 2011. Jeg åpner sikkert snart påmeldingen og vil ha MINST 100 PÅMELDTE FØR JUL!!!

Min hyllest til dere, heter det i overskriften:

Fra dypet av mitt hjerte - stjerner og alle deltakere, frivillige, Markus, Inger Lene og Torbjørn, den herlige gjengen i ruter 7, Jan Tore og dine superbe blibest medlemmer - i helgen skapte dere noe unikt, noe varig og noe ekte. La oss møtes i Kristiansand en gang i året og gjenskape det. Dere er helt suverene alle sammen!!!

Ærbødigst

Rune R. Væting

Ruter 7 open 2010 ble en stor suksess. Vi i ruter 7 har fått masse skryt og det har vi slikt sett sikkert fortjent. Gjengen i ruter 7 er fantastisk og Inger Lene og hennes far Torbjørn som står for maten skal ha mye av æren. Markus Bruno er kanskje norges beste på det han gjør og får aldri stor nok del av æren. Med han på regnskap er vi sikret et knirkefritt arrangement på det som er hans ansvar. Du skal ha tusen takk Markus!

Et titalls norgesmestre stilte opp og spilte med en nybegynner- Det i en turnering hvor de måtte betale akkurat det samme som alle andre. Har det skjedd noe sted, noengang? Paula Leslie fløy til og med inn fra London på egen regning. 4 EM-deltakere(Brogelandx2, Marianne Harding og Odin Svendsen) brukte helgen like før avreise til mesterskapet på festningen. Jeg håper dere gjør det knallbra i Belgia!!

I forkant av turneringen fikk jeg endel telefoner og mailer fra mennesker langt unna Kristiansand. Mange hadde aldri spilt en turnering før, men DETTE skulle de være med på. Endel som ikke hadde spilt på mange år vendte denne dagen tilbake til bridgebordet. Jeg skjønte på en måte for en god stund siden at vi hadde truffet blink på konseptet. Jeg var litt usikker på om "stjernene" ville føle det likedan, men nesten samtlige har allerede varslet sin ankomst også neste år.

Når turneringsdagen endelig er der, så kommer 140 deltakere på besøk. Med seg i bagasjen har de en helt enestående innstilling.

Dere skapte festen, den gode atmosfæren og de gode minnene!!!

Nå i ettertid kan vi se på konsekvensene av arrangementet. På facebook har jeg sett masse nye vennskapsbånd mellom k-medlemmer og norgesmestre. Tonje Brogeland brukte