Julehilsen fra formannen

Publiseringsdato: Dec 22, 2011 5:8:25 PM

Nok et år er gått og jula er over oss enda en gang. For ruter 7 har 2011 vært et blandet år, men fremtidsutsiktene ser desto bedre ut. Vi har blitt nesten 90 medlemmer i løpet av året og er nå den største klubben i vest agder. Antall bord på spillekveldene er ganske stabilt og deltakelsen fra klubben i turneringer rundt om vokser stadig. Vi kan tillate oss å skryte litt av oss selv før vi går løs på utfordringene 2012 vil bringe. Selv om ruter 7 sliter med sitt har vi fått til endel i løpet av året. Veldig gledelig at frk Hangeland endelig fikk den hyllest hun fortjener. Utmerkelsen som årets ildsjel er vel fortjent. Norsk bridgeforbund skal og ha ros for at dette nå blir en årlig kåring.

Ruter 7 open ble en blandet affære. Fredagen ble preget av overdreven aloholinntak fra enkelte. Det er ikke slik vi skal ha det og singelturneringen er strøket av programmet neste år. Lørdagen var mer slik det skal være. En fullpakket kalender gjorde at vi ikke ble flere enn 55 par, men jeg tror de hadde en flott turnering de som var der.

Årets divisjonsspilling ble større enn noengang. Hele 20 lag i 4. divisjon skal vi være fornøyd med. 12 av dem representerte "ruter 7 & venner." Det er og en oppgang på 4 fra året før. Det ble litt trangt i lokalet, men alle lag kom hjem med seire i bagasjen og festmiddagen på kvelden var en stor suksess.

Nybegynnerkurset i høst ble bra. Også her kanskje mindre respons enn vi hadde håpet ut fra forhåndsreklamen, men det er ikke hver dag vi får 20 nye medlemmer.

En av de tingene jeg er veldig fornøyd med i 2011 er at flere involverer seg i driften av klubben. Flemming har gjort en flott jobb med ansvaret for kursingen og Henning holder oss med kort uten at vi trenger ofre det en tanke. Dere skal ha tusen takk!! Thomas sitter igjen som sistemann nesten hver eneste tirsdag og ordner med publisering og utsendelse av resultater. Sykler hjem og er vel hjemme ved midnatt dagen før en arbeidsdag. Tusen takk Thomas!

Mange i Kristiansand bk har også stilt opp for klubben i året som gikk. Deres erfaring og ekspertise er veldig nyttig på våre kurskvelder. Jeg vil også trekke frem kretsformann Karl Olav Nybø Hansen. Det finnes ikke nei i hans munn når klubben kommer trekkende med sine mange prosjekter. Jeg tror ikke mange vet hvor mange timer han faktisk bruker på bridgen. Du gjør en formidabel innsats Karl Olav. Kretsen hadde aldri fungert såpass som den gjør uten deg!!

2012 blir nok et spennende år. Utfordringene står i kø. Vi skal på tur til Tyrkia, Skagen, Fredrikstad mfl. Vi skal arrangere KM i mars og løfte det til gamle høyder. 50 par bør være minimum. Ruter 7 open kommer i mai og satsingen der er større enn noensinne. I år fyller vi festningen til randen dere!!

Vi må rekruttere 20-30 medlemmer neste år også, men vi må ha mye fokus på å ta vare på de vi har. Trivsel på spillekvelder og tilrettelagt opplæring for alle nivåer bør vi ha mye fokus på neste år.

Det er ikke bare bare å vokse. På to år har vi nesten tredoblet medlemstallet og tidoblet klubbens inntekter, men vi er likevel ikke mere enn 8-10 bord på spillekveldene. Kanskje noe til ettertanke.

Mitt ønske for 2012 er at flere involverer seg mere i klubben. Vi evaluerer kontinuerlig hvordan klubben drives og noen endringer kommer neste år. I tillegg håper jeg at alle verver 1 venn til bridgen neste år. Da er vi bortimot norges største klubb. Utopisk ønske kanskje men lell. Jeg håper alle stiller opp på klubbens store arrangementer. Km i mars og ruter 7 open i mai.

Mest av alt ønsker jeg at klubbens medlemmer fortsetter å ta vare på hverandre. Tross intriger og krangling ser jeg fantastisk mye vennskap og kjærlighet. Jeg registrerer at medlemmer som sliter blir ivaretatt. Jeg ser at stadig flere samles i private lag og får nye bridgevenner. I 2011 er det veldig gledelig å se at det er knyttet utrolig mange vennskapsbånd mellom ruter 7'ere og spillere i andre klubber. Fremtiden ser lys ut, la oss skape den sammen.

Med dette ønsker jeg dere alle en fantastisk jul!!

Rune