Ruter 7 Open 2011

Publiseringsdato: Feb 21, 2011 11:45:49 AM

Opplegget til ruter 7 open 2011 begynner å ta form. Fredag 3. juni spiller vi en uformell singelturnering, der baren er åpen og det dukker opp noe overraskelser i mappene. Vi satser på at det blir norges sørste singelturnering der fjorårets deltakelse på 100 blir smadret. Baren åpner kl 18.00 og det vil bli servert litt å bite i frem til spillestart 19.30. Ferdig rundt midnatt og vi lukker dørene kl 01.30.

Lørdag kopierer vi mye av opplegget fra i fjor. 42 spills par monrad, der de største stjernene alle spiller med en nybegynner(maks 30 mesterpoeng). Foreløpige tilbakemeldinger tyder på at vi får med bridgestjerner i massevis.

Lunsj og middagsopplegg er ikke helt spikret, men det blir trolig grillbuffet der Inger Lene, Torbjørn og Harald disker opp med allverdens snadder. Vil ikke bli ovverasket om det henger en hel gris og roterer over grillen. Baren åpner igjen når spillingen er ferdig lørdag og vi skal lage til masse moro utover lørdagskvelden. Dørene lukkes 01.30.

Vi vil ha masse tidlige påmeldinger!!! Meld deg på singelturneringen og finn deg en makker til lørdag eller meld deg på i trekningen om en av stjernene(på mail: rune@ruter7.com)

Påmelding her

Ta kontakt med alle dine bridgevenner og få dem med på festningen 3. og 4. juni.