Statusrapport Ruter 7 Open 2010

Publiseringsdato: Apr 08, 2010 1:54:17 PM

Vi ligger godt an i løypa folkens. 46 påmeldte spillere 2.5 mnd før turneringen er det ikke mange som kan skilte med. Skjenkebevilgning og bbo overføring er i boks. Rabatt på antilopekjøtt er ordnet så dere får nok det til hovedrett. Jeg har lovet Inger Lene å stille med 30 kg hvit fisk til fiskesuppa så jeg må på fisketur.

Sponsor til klær er trolig ordnet og øvrige sponsorer er på vei. Monica har ordnet en meget god avtale med hotell sørlandet, så med den, somerhotellet og privat innkvartering blir det billig å bo for alle. Søknaden til cultiva om midler til transport er vel ikke tatt opp ennå, men vi kan jo håpe så lenge.... I det hele tatt så ser den økonomiske biten ganske lys ut.

Det virker som bridgenorge begynner å få øynene opp for at det er i Kristiansand det skjer. Vi er en stor takk skyldig til mange toppspillere utenfor ruter 7 som virkelig driver masse pr virksomhet for oss. Dere skal vite at vi setter stor pris på hjelpen!!

Vi tar snart en runde til for å få med noen flere kjente navn og så trekker vi de første som får seg en stjernemakker i slutten av april. Det er også mange svært dyktige spillere som nå sier seg villig til å spille parturneringen med dem som ikke blir trukket ut med de mest kjente navnene. Det setter vi også stor pris på.

Gled dere til en virkelig festdag på Christiansholm festning.