Bilder fra festhelg i Mandal

Publiseringsdato: Nov 16, 2010 2:55:53 AM

1. del av 4. divisjon ble en morsom sak.

K-medlem Anette Bergh Frøytlog har startet jakten på Rita sine 10 seiere og 4mp i fjor. Med 5 seiere på de 9 første leder Team Væting an i et kobbel med ruter 7 lag rundt midten av den 18 lag store puljen. Det er svært jevnt bak de beste og mange av lagene kan ende på alt fra 4. til 18. plass til slutt. Resultater så langt finner du HER. Guttorm Nilsen imponerer med 3. plass på butleren. Han og Sjur Wangen klarte kunstykket å score over 4.40 i første kamp.

Rundt 15 av oss reiste bort allerede fredag. Mc-klubben Aviators var lånt for helgen og jeg må takke gutta i klubben. De var et strålende vertskap og jeg håper vi får lurt med noen av dem i bridgen etterhvert.

Inger Lene er seg selv lik og lørdag serverte vi ribbe og medisterkaker til rundt 45 bridgespillere og mc-gutter. Du er helt unik Inger Lene. Tusen takk for alt du får til og din utrettelige innsats!!

Damene våre sørger for stemning overalt. Anette og Wenche viste kunster rundt "strippestangen" som fikk meg til å lure på om ikke de hadde erfaring med slike fra før...

Flere bilder fra helgen finner du HER.