Turneringer og aktiviteter

Publiseringsdato: Jan 09, 2014 10:53:19 AM

Nytt år og nye muligheter! Vi startet opp med spillekvelder denne uken og vi er tilbake på Håndverkeren igjen. Foreløpig så spiller vi i Storsalen, men vi skal bruke "den lille salen" etterhvert. Hyggelig å være tilbake på Håndverkeren!

Kurs

Det har lenge vært etterspurt kurs - både grunnkurs og videregående kurs. Vi er så heldige at Kenneth har tatt på seg oppgaven som kursansvarlig. Det betyr at vi vil arrangere kurs det neste halvåret. Vi kommer tilbake med mer informasjon når kursplanen er klar.

Turneringer

Aktivitetskalender for første halvår 2014 er nå oppdatert. Den finner du under linken Aktiviteter til venstre. Påmelding til de fleste turneringer gjøres på forbundets turneringsweb. Det er ikke nødvendig med påmelding til vanlige spillekvelder.

Noen turneringer vinteren 2014:

I tillegg er andre helgen av seriemesterskap/4. divisjon på Rosfjord Strandhotell helgen 1-2 februar. Her må alle lagene som stilte første helg også stille lag andre helgen. Det er lov å endre deltagere forutsatt at de nye spillerne ikke har spilt i en annen serie eller på et annet lag.

Simultanturneringer

Ruter 7 deltar på simultanturneringer følgende tirsdager: 21. januar, 18. februar, 18. mars og 22. april. Det spilles da 24 spills parturnering. Møte i god tid. Spilleavgift 50,- disse kveldene. Øvrige klubbkvelder er foreløpig planlagt som 21 spill parturnering med butler score.

Singelturnering og sommerbridge

Det vil bli tillegg og endringer til aktivitetsplanen. Kurskvelder legges inn når de er klare. Og det kommer detaljer på singelturnering i mai og sommerbridgen senere. Følg med på hjemmesiden. Info kommer også på klubbkvelder.

Årsmøtet

Årsmøtet gjennomføres en tirsdag i februar. Egen innkalling kommer på hjemmesiden, epost og i dagspressen. Det blir IKKE sendt ut innkalling eller sakspapirer med vanlig post.

For mer informasjon om turneringer så må dere følge med på forbundets turneringsweb og vår egen aktivitetskalender. Det er til enhver tid informasjonen dere finner på turneringsweb med egne invitasjoner som er gjeldende.

Vel møtt til spillekvelder på Håndverkeren!!