Takk for en flott divisjonsfest!!

Publiseringsdato: Nov 13, 2011 9:26:22 PM

Helgens divisjonsspilling ble en flott bridgefest. Over ser dere Inger Lene, når hun mottar velfortjente blomster under lørdagens festmiddag.

Alle fotos: Ragnhild Brekka

20 lag i 4. divisjon og en 5 fra en delt 3. divisjonspulje var i helgen samlet til dyst på Hamresanden.

Spilling, 2 overnattinger med frokost, 2 retters lunsj, 3 retters middag og 2 dager med kaffe. Alt sammen for en tusenlapp. Dette fristet såpass mange at det allerede fredag var full fres på hotellet. Kristiansanderne reiste på tur i egen by. Ruter 7 med gjester stilte denne gang med ikke mindre enn 12 lag i norges største divisjonspulje. Prøveordningen fra i fjor med monrad ble videreført, og alle lag kom hjem med seire i bagasjen.

Resultater Snorres bilder Marit Skrees blogg Resultater 3. divisjon

Alle som driver med rekruttering, vet at det er en vanskelig balansegang å ivareta interessene til både rutinerte og urutinerte spillere i samme klubb. Divisjonsspillingen er et av de arrangementene der de aller fleste stiller opp uten tanke for egne målsettinger. Det gjør at vi kan jevne ut lagene og få med spillere som ellers kanskje ikke hadde tørt å spille.

Lag i tillegg en god sosial ramme rundt arrangementet så kommer massene og spiller.

Tusen takk til alle dere i ruter 7 som bidrar til festen. Takk til alle gjestespillere på lagene våre. Helge Stornes debuterte som regnskapsansavarlig og det med stil. Markus Bruno var spillende backup og Helge Mæsel håndterte alle TL henvendelser på sin sedvanlige fortreffelige måte. Takk til dere alle, men mest av alt hadde ruter 7 sine arrangementer aldri blitt det de blir uten deg Inger Lene. Håper du vet hva vi synes om deg.

Vi fortsetter i feruar. Jeg gleder meg.

Bridgefest for alle

I