Om jakten på Snorre og kaniner

Publiseringsdato: May 19, 2010 10:7:45 PM

Jøje meg! Man skal være forsiktig med å ha meninger i bridgenorge skjønner jeg. Et blogginnlegg der en jurypris blir kritisert, er nok til å sette sinnene i kok hos enkelte. Hvorvidt kritikken av prisen er berettiget eller ei, synes jeg er revnende likegyldig. Reaksjonene står ikke i stil.

At Snorre Aalberg noen ganger tråkker litt i salaten med personomtalene,(unntatt når det gjelder kaninen) kan så være. En irettesettende epost bør være nok til å få saken ut av verden. Når reaksjonene derimot er personlige og publiseres vidt og bredt er det ikke lenger moro. I ruter 7 har vi blitt enige om å (tilstrebe og) snakke mer med, og mindre om hverandre(unntatt når det gjelder kaninen). Kanskje det er en målsetning flere bør sette seg.

Det er mangel på frivillige i bridgenorge. La oss ta vare på de vi har. Jeg har i mange sammenhenger skrytt av bridgemiljøet. Skrytt av vennskapet, takhøyden og hvor inkluderende det er. Jeg vil gjerne fortsette med å kunne gjøre det. La oss fokusere på engasjementet og gleden ved bridge. Joda, både forbund, kretser, klubbstyrer og enkeltpersoner kan bli bedre på mye, men det oppnås ikke ved å rakke ned på dem.

Jeg er velsignet med å være leder for en klubb, der medlemmene vet å uttrykke sin begeistring. Hver eneste uke får jeg skryt. Ikke nødvendigvis fordi jeg gjør så mye bra, men fordi jeg prøver. De positive tilbakemeldingen gjør at jeg fortsetter å prøve og før eller siden lykkes. Her er min ros til deg Snorre: Du bryr deg, du prøver og du gjør noe med ting. Aldri mist engasjementet er du grei.

Ps1: Denne siden åpnes snart for kommentarer og meningen er å ta opp aktuelle saker til debatt. I mellomtiden lover jeg å publisere kommentarer som sendes pr mail. rune@ruter7.com (Er vel ca 25 som leser dette mot kristiansandbk's 220 000 i året)

ps2: Jeg er enig med Snorre i en ting til. Kaniner er fritt vilt. Til årets ruter 7 open har jeg til og med laget en pris for årets kaninjeger. Hvis du ikke liker det Geir så si fra :)