Nybegynnerkurs høsten 2011

Publiseringsdato: Sep 09, 2011 8:30:53 AM

Også i år legger vi opp til et lite krafttak for bridgerekrutteringen. Jeg håper flest mulig i klubbene rundt om i Kristiansand og Søgne støtter opp om tiltaket for å sikre best mulig resultat. Detaljer er ikke spikret, men dette publisereres nå for at kloke hoder skal kunne komme med innspill før vi setter igang for alvor. Planene ser slik ut:

Før kurset:

Flyer/invitasjon sendes ut til drøyt 20700 husstander i Kr.sand, Høvåg, Søgne og Songdalen

Markering og utdeling av innbydelser i markens og på UiA

Byen, UiA og alle vgs tapetseres med de store bridgeplakatene vi fikk laget i fjor.

Verv en bridgevenn kampanjen som ble gjennomført i fjor fortsettes i år.

Kampanjer på sosiale medier som facebook, twitter m.fl.

Reklame på ichannel(digitale oppslagstavler)

Diverse pressestunts(ideer mottas med takk)

Kurset:

Helgekurs med 10 norgesmestre som kursholdere lørdag og søndag

Kurskvelder på tirsdager frem til jul. Her er det viktig at alle klubber har mottaksapparatet klart for at de som ikke kan tirsdager, får oppfølging i den klubben de vil være med videre i. Også etter endt kurs vil nye trenge solid oppfølging. Klubbledere kan forvente mail med ytterligere info med det første.

Fadderturnering i januar. Kristiansand bk er spurt om å være arrangør neste år.

Dette er i utgangspunktet et kurs i regi ruter 7, men forhåpentligvis vil vi skaffe medlemmer til alle byens klubber. De som ønsker markedsføring av sin klubb på kurset må iallefall ha et mottaksapparat klart! Kontigent til nbf kommer til å være inkludert i deltakeravgiften.

Målsetningen:

Jeg blir ofte beskyldt for litt vel hårete mål, men her snakker vi ganske enkelt om de store talls lov. Respons på flyerene på 0,25% gir 52 deltakere. Kampanje Uia/markens 8 deltakere. Verv en bridgevenn 10 deltakere. Og så stopper jeg der før alt for mange rister oppgitt på hodet.

Hjelp:

Dette prosjektet koster naturlig nok endel penger. Totalbudsjettet er på ca 50 000. Av disse er det meningen at 16000 skal dekkes inn gjennom 4 reklamer på baksiden av flyeren. Håndverkeren og Rundingen kiosk(tusen takk til dere)har takket ja og et par andre er i tenkeboksen men kan du hjelpe her så ta kontakt. 4000 kroner for å få reklame ut til 21000 husstander er uansett billig!

Vi trenger hjelp til å få hengt opp bridgeplakater overalt.

Har du en bridgevenn du kan verve?

Kan du være med å rigge opp el ned? Koke kaffe el smøre rundstykker?

I det hele tatt....ta kontakt om du har lyst til å bidra(gjelder medlemmer i ALLE klubbene!!).

Detaljer i forhold til dato og sted ventes klart i løpet av neste uke. Flyere sendes ut i midten av oktober og fra samme tid kjøres kampanje med plakater og stands.

Ingenting er spikret helt så alle innspill tas mot med takk.