Nok en vellykket lagfredag på langfredag.

Publiseringsdato: Apr 03, 2010 11:36:38 AM

Suverene vinnere av lagfredagen ble gutta under her samt Jorun Stray som ikke var tilstede når bildet ble tatt. Våre gratulasjoner til Aksel Faag, Jorun Stray, Magne Lorentzen, Ivar Borøy og Kjell Haugum.

Regner med at full resultatliste kommer på hjemmesiden til Søgne bk etterhvert.

Denne gang var team "raskere enn lokomotivet Tor" faktisk litt raskere en team "lokomotivet Tor" Best av våre ble derfor laget med Trond, John, Flemming og Odd på 3. plass av 12 deltagende lag.

Undertegnede stilte jo faktisk som en del av tittelforsvarende lag. Det skjer ikke ofte! Unge Tor var dessverre "heime sjå mor" så Lokomotivet Tor besto i år av Espen, Monica, meg selv og så lokomotivet da. 4. plass ble det i år, men vi trøster oss med at vi slo vinnerene.

En stor positiv overraskelse sto Håkon og hans "slavinner" for. Unggutten har spilt bridge 4 ganger eller noe slikt, og systemet består av fargemeldinger frem til tilpass er funnet eller nt som bremse. Det er nesten det hele. 4 seiere på 7 kamper sammen med Hangeland, Stray og Albert. Jeg er imponert over kortfølelsen hans og ser et talent som skal bli moro å følge utviklingen til.