Info fra Rune - Årsmøte ++

Publiseringsdato: Feb 01, 2010 10:20:25 AM

Hei alle sammen.

På tide med en oppdatering om hva som skjer fremover.

Neste helg er det som de fleste av dere vet, annen del av 4. divisjon i Lyngdal. Har ikke fått svar fra alle ennå men detaljer rundt kjøring og overnatting er klart senest tirsdag, og dere som ikke er på spillekvelden får beskjed pr sms. Vedlagt ligger kampoppsettet og under her har jeg limt inn mailen som kom fra Karl Olav i kretsen.

20. Februar er det årsmøte. Innbydelsen er på vei i posten til dere som ikke har fått den utlevert. Minner om påmelding for dere som vil spise og spille etterpå. Jeg vil nok en gang understreke viktigheten av at dere benytter dere av forslags- og stemmeretten deres. Husk at det styret som velges er bundet av vedtak gjort på årsmøtet. Ikke vær redd for å sende inn forslag. Enten dere er uenige i valgkomiteens innstillig eller har andre ideer dere vil fremme. Send inn eller ta kontakt med undertegnede dersom dere har ting dere vurderer å foreslå.

Styret har benyttet seg av retten, som vedtektene gir, til å invitere noen ikkemedlemmer til årsmøtet, med tale- og forslagsrett. Vi har invitert noen av de gjestespillerne som er hos oss ofte og det ser ut til at rekrutteringsansvarlig Marianne Harding tar turen ned til oss.

20. og 21 mars er det kretsmesterskap for par.

27. mars er det ruternålturnering i Kvinesdal. Dette er en turnering for spillere som har maks 3000 klubbpoeng og således midt i blinken for mange av oss. Vi satser på å få avgårde noen par så kryss av datoen i kalenderen så kommer det nye styret tilbake med mer info kort tid etter årsmøtet. Det er godt mulig at det kommer tilbud om overnatting fra lørdag til søndag så det blir skikkelig tur. Dere kan selvsagt også bare melde dere på selv.

Langfredag(2. april?) er det lagfredag i søgne bridgeklubb og her må vi stille med flere lag. Hadde du ikke påskeplaner ennå så har du nå. Mer info kommer.

23.-25. april går Sib (sørlandets internasjonale bridgeuke) av stabelen. Se Kristiansand bridgeklubb sine hjemmesider for mer info.

Vil du spille men mangler makker(e) til par el lag så ta kontakt så ser vi hva vi får til.

19. juni er den store datoen for ruter 7 i år. Ruter 7 open 2010. Årets turnering(og trolig i mange år fremover) spilles på Christansholm festning. Ansvarlige for turneringen skal velges på årsmøtet så endringer kan komme, Jeg skal derfor ikke røpe så mye av egne ideer, men kan si såpass at spennende stjernespillere allerede begynner å bekrefte sin ankomst, og at det i år trolig blir både parturnering og singelturnering.

Noe endel av dere kanskje ikke har fått med dere, er at det er tid for ruter 7's lotteri. Opptil 5000 lodd av 10 kroner skal selges i perioden 6. februar til 26. april så nå får dere snart loddbøker!!! Hurra!!(?). Trekkes på ruter 7 sin spillekveld 27. april og hovedpremiene blir reisegavekort.

Ellers er det for litt siden gjort vedtak om å bygge opp et bridgebibliotek. Litt vil bli kjøpt men stort sett baserer vi det på bøker vi får inn. Har du bridgebøker du har lest og vil gi til klubben så si fra. Lister over bøker dere kan låne samt betingelser kommer etterhvert.

Ønsker dere alle en fin søndag.

Rune

"Andre helg 4 divisjon 6. og 7. februar.

Vest-Agder Bridgekrets har igjen gleden av å ønske velkommen tilbake til Lyngdal og Rosfjord Strandhotell til årets andre helg av 4 divisjon. Markus har ansvaret for de 73 kampene som avvikles i løpet av en travel helg.

Likt som første helg blir det to puljer med en pulje på 8 lag og en pulje på 10 lag. Det blir henholdsvis 14 spill og 12 spill i puljene uten skift for halvrunder. Førstnevnte lag er arrangør og ansvarlig for innlevering av kamplister. Vær nøye med utfylling og pass på at de kommer inn lister fra åpent og lukket rom!

Rosfjord Strandhotell er blant de best drevne hoteller i landet. Det innebærer at de som ikke har fått overnatting, må finne seg andre overnattingsalternativ da hotellet er fullbooket. Men ikke fortvil. Et par kilometer fra hotellet har vi et svært godt alternativ i Kvavik familiecamping, så kontakt dem for et tilbud.

For de som ønsker å bade i sjø, må jeg dessverre opplyse at det er 30 cm is før en kommer ned til noe som ligner vann. Ruter 7 har laget en billedserie og lagt denne ut på YouTube. Fantastisk flott. Bruk dette mediet det dere er god til.

Resultatene fra første helg finner dere utlagt på Vest Agder Bridgekrets sine hjemmesider.

Vil minne om at det er totalforbud mot alkohol. Dette gjelder så lenge turneringen pågår, også i pausene.

Vil ønske alle en riktig trivilig spillehelg.

Karl Olav Hansen

Leder Vest Agder Bridgekrets"