From Vrådal with love.

Publiseringsdato: Mar 01, 2010 6:14:15 PM

Igår lovet jeg på det nærmeste bilder av bridgespillere som ligger på magen og spreller med ski på bena. I så måte blir dere nok skuffet. Ikke fordi det ikke har vært litt knall og fall, men fotografen har ikke vært oppmerksom nok.

Som dere vel kan se på antrekkene har Atle og meg knapt vært på ski siden åttitallet. Klærne er iallefall fra dengang og de samme som vi brukte ifjor. Tror vi får investere i noe nytt hvis vi skal på ski igjen neste vinter.

Menyen på dagens grillings var pølser, burgere og pinnebrød. Dagens opptelling viste nemlig 21 sjeler som skal dele på de 11 sengeplassene. Noen storstilt middagslaging var derfor ikke aktuelt.Reiser en gjeng i morgen heldigvis!!

Ellers ser jeg at det er en mengde ruter 7'ere som verken har bekreftet sin deltakelse på ruter 7 open på facebook eller har meldt seg på singelturneringen på nbf data. Vi skal slå alle rekorder når det gjelder tidlig påmelding så bare få det gjort!! Kan forøvrig love at flere stjernespillere blir bekreftet i løpet av uka. Spennende navn på gang så følg med.